Sampon

Îți dorești un produs de curatat părul foarte bun? Ai găsit locul potrivit.
Logic că orice reprezentată a sexului frumos își dorește o podoabă capilară deosebită un păr sănătos, hidratat foarte bine, cu o strălucire deosebită. Nu este așa doamnelor? Multe doamne cu probleme de acest gen, părul este degradat, sau se rupe la periere, nu are volum, sau are firul de păr subțire și mute altele încerca zilnic diverse produse și de cele mai multe ori sunt dezamagite de acestea. De ce oare? Cîteva din cauzele pentru care doamnelor, nu reușiți să găsiți calea pentru a avea podoaba capilară dorită sunt:
1. Nu vă informați îndeajuns despre produse, cu ce ingrediente sunt produse, ce rezultate puteți avea folosindu-le...
2. Nu vă uitați cu atenție la brandul produsului, ce credibilitate are acesta. Un brand de renume care realizează de mulți ani produse profesionale, se respectă și produce cele mai bune produse din domeniu.
3. De multe ori doamnele se uita la produsele cele mai ieftine. Aceasta este o mare greseală. Pentru a vă reface părul deteriorat vă va costa infinit mai mult, decît dacă veți folosi produse de calitate care să vă întrețină părul permanent sanatos, perfect hidratat și strălucitor. In primul rînd trebuie acordată atenţie tipului de păr pe care îl aveți si bineinteles, la ce rezultate iti dorești. Trebuie avut în vedere în ce stare se află părul dacă este fară stralucire sau este rigid, casant, sau daca pielea capului este iritată, toate acestea trebuie să le urmariți. Un șampon în afară de rolul sau normal, acela de curățare, trebuie să ofere și alte beneficii pentru părul dumneavoastră cum ar fi să îl faca strălucitor și moale, să îl hidrateze să îl facă mai rezistent, sau să-i dea mai mult volum, altele sunt pentru părul gras sau antimatreață sau de eliminare a sebumului in exces, altele sunt pentru părul uscat etc. Bineînțeles că oricine, barbat sau femeie, își dorește un păr frumos sănătos. Oricine a observat că atunci cînd iese dintr-un salon de coafură sau dintr-o frizerie se simte mult mai bine, are o stare de bucurie, se simte sigur pe sine. De aceea este foarte indicat, ca și în cazul pielii, atunci cînd folosim diverse creme de fată pentru a ne întreține, la fel și la podoaba capilară, trebuie permanent să fim atenți la schimbarile care se produc în timp cu părul nostru și să acționam in consecință pentru întreținerea acestuia cu produsele necesare, în functie de schimbarile aparute. Această atenție asupra podoabei capilare trebuie să se manifeste permanent. Noi cei de la Karadistrib avem o gamă de produse cu tradiție în domeniu și punem la dispozitia dumneavoastră numai produse profesionale de top, care nu fac rabat de la calitate. Aceasta este soluția doamnelor, să folositi produse profesionale de o calitate foarte bună pentru a vă păstra o podoabă capilară impecabilă. Veți găsi la noi o gama variată care se adresează oricarui tip de păr și care vă va aduce zîmbetul pe buze. Încercați aceste produse profesionale cu toată încrederea. Așteptam cu drag să vă abonați la newsletter, pentru a fi informate permanent de ofertele noastre.

Afiseaza: 1-30 din 30 produse

 Filtre

Suport clienti Luni - Vineri 9.00 - 17.00

0721843360 ecomenzi@karadistrib.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!